MobilityWatch

Mere normale tilstande på vej i Danmarks største lufthavne

Længere ventetid og mere tålmodighed er prisen for, at vi nu igen kan komme ud at rejse. Og der lyder for første gang længe optimistiske toner fra Danmarks hovedlufthavne.

Foto: Jens Dresling

Har man været i en dansk lufthavn for nylig, vil man formentlig allerede have opdaget det: Trafikken og strømmen af rejsende er med hastige skridt ved at vende tilbage. Tallene taler sit eget tydelige sprog i landets to største lufthavne.

Københavns Lufthavn havde i juni 17.000 daglige rejsende i gennemsnit, hvilket er en fordobling i forhold til måneden før. I alt rejste 512.945 passagerer ud i verden fra Københavns Lufthavn i juni. Det er næsten dobbelt så mange som i maj, men dog stadig langt fra de 83.000, der rejste dagligt før coronakrisen. I forhold til juni 2019 er trafikken således stadig under 20 pct. af normalen i Københavns Lufthavn.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

Chef i DSB Ejendomsudvikling stopper pludseligt i sit "drømmejob"

Et pludseligt brud med DSB Ejendomsudvikling betyder, at Christian Melgaard må vinke farvel til sit "drømmejob." Trods ærgrelse over at skulle forlade det historiske udviklingsprojekt Jernbanebyen tager han situationen "ret afslappet" og afviser samtidig over for EjendomsWatch, at han skulle være vanskelig at arbejde sammen med.

Læs også

Relaterede