Ryanair udvider sin tilstedeværelse i Aarhus med spansk rute

Til efteråret åbner det irske lavprisselskab en rute fra Aarhus Lufthavn til den spanske by Malaga.
Et Ryanair-fly holdende i Aarhus Lufthavn. | Foto: PR/ Aarhus Lufthavn
Et Ryanair-fly holdende i Aarhus Lufthavn. | Foto: PR/ Aarhus Lufthavn

Fra den 31. oktober åbner Ryanair en ny rute til den sydspanske by Malaga. En rute, der vil blive fløjet to gange om ugen, og som øger selskabets engagement i Aarhus Lufthavn.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Ryanair har i forvejen ruter til Korfu i Grækenland og den kroatiske by Zadar, mens lavprisselskabet fra november også flyver til Riga i Letland.

I den aarhusianske lufthavn er man yderst tilfredse med at få flere flyvninger med Ryanair, og man forventer sig store ting særligt fra fritidsrejsende på ruten.

"Vi kan næsten ikke få armene ned i lufthavnen. Malaga er en rigtig interessant destination, som vi glæder os til at få tilbage på rutekortet. Der er et særligt bånd mellem Malaga og Aarhus, og mange østjyder har ferieboliger i det sydspanske. Ruten er oplagt til ferierejsende, som vil have en uges ferie eller en forlænget weekend ved solkysten. Samtidig slår Ryanair, med endnu en ny rute fra Aarhus, fast med syvtommersøm, at selskabet til fulde har fået øjnene op for, at Aarhus sidder på Jyllands største optageområde med et kæmpe rejsepotentiale,” udtaler Nicolai Krøyer, adm. direktør i Aarhus Lufthavn, i meddelelsen.

EU-gruppe vil forbyde korte flyvninger i Europa

Grønt EU-udspil kan ramme flyselskabernes indtjening vurderer analytiker 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også