MobilityWatch

Fokus på ruteudvikling skal løfte Aarhus Lufthavn

Den jyske lufthavn har mere på paletten end før krisen, hvor fokusset er styrket på ruteudvikling. Særligt salg af data til flyselskaber er det bedste salgsargument, mener direktør.

Foto: Gorm Olesen/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Aarhus Lufthavn, der ellers har været hårdt ramt af coronakrisen med en nedlukning i foråret, har fået gang i hjulene igen og har faktisk mere på paletten end før coronakrisen.

Det skriver Finans, om de store ambitioner hos den jyske lufthavn, som i marts løftede sløret for investeringer på 140 mio. kr. i fornyelse og modernisering af lufthavnen.

"Vi har styrket vores fokus på ruteudvikling, og vi er i kontakt med mange flyselskaber om mulige ruter. Vi leverer masser af data til flyselskaberne, og det er vores bedste salgsargument," siger Nicolai Krøyer, direktør i Aarhus Lufthavn, til Finans.

Lufthavnen, der havde omkring 500.000 passagerer i 2019, har et mål om at nå 1,5 mio. passagerer i 2027 og 4 mio. passagerer om 20 år.

Europas luftfart er fortsat hårdt ramt af krisen

Biler, skibe og boliger skal med i EU's kvotesystem 

Boeing skal tilbageholde fly på grund af problemer ved tjek 

Mere fra MobilityWatch

Yngre piloter går nu i åben krig med SAS-piloterne og Dansk Metal

Flyvebranchens Personaleunion, FPU, der især organiserer de yngre piloter, går midt i SAS-konflikten og pilotstrejken i struben på deres egne pilotkolleger og Dansk Metal. Dansk Metal kannibaliserer og ønsker blot de yngre piloters arbejdspladser lukket, siger FPU-formanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs