MobilityWatch

Fokus på ruteudvikling skal løfte Aarhus Lufthavn

Den jyske lufthavn har mere på paletten end før krisen, hvor fokusset er styrket på ruteudvikling. Særligt salg af data til flyselskaber er det bedste salgsargument, mener direktør.

Foto: Gorm Olesen/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Aarhus Lufthavn, der ellers har været hårdt ramt af coronakrisen med en nedlukning i foråret, har fået gang i hjulene igen og har faktisk mere på paletten end før coronakrisen.

Det skriver Finans, om de store ambitioner hos den jyske lufthavn, som i marts løftede sløret for investeringer på 140 mio. kr. i fornyelse og modernisering af lufthavnen.

"Vi har styrket vores fokus på ruteudvikling, og vi er i kontakt med mange flyselskaber om mulige ruter. Vi leverer masser af data til flyselskaberne, og det er vores bedste salgsargument," siger Nicolai Krøyer, direktør i Aarhus Lufthavn, til Finans.

Lufthavnen, der havde omkring 500.000 passagerer i 2019, har et mål om at nå 1,5 mio. passagerer i 2027 og 4 mio. passagerer om 20 år.

Europas luftfart er fortsat hårdt ramt af krisen

Biler, skibe og boliger skal med i EU's kvotesystem 

Boeing skal tilbageholde fly på grund af problemer ved tjek 

Mere fra MobilityWatch

Chef i DSB Ejendomsudvikling stopper pludseligt i sit "drømmejob"

Et pludseligt brud med DSB Ejendomsudvikling betyder, at Christian Melgaard må vinke farvel til sit "drømmejob." Trods ærgrelse over at skulle forlade det historiske udviklingsprojekt Jernbanebyen tager han situationen "ret afslappet" og afviser samtidig over for EjendomsWatch, at han skulle være vanskelig at arbejde sammen med.

Læs også

Relaterede