MobilityWatch

Hovedaktionær i Vikingbus venter flere opkøb efter køb af fynsk busselskab

Vikingbus er ikke færdig med at købe op, lyder det fra selskabets hovedaktionær, efter busoperatøren tidligere på ugen kunne offentliggøre købet af busaktiviteterne fra Vester Skerninge Bilerne.

Adm. direktør i Vikingbus, Mogens Pedersen (th.), og Anders Larsen (tv.) fra Vester Skerninge Bilerne kunne mandag fortælle, at Vikingbus overtager det sydfynske busselskab. | Foto: Vikingbus / PR

En af Danmarks største busoperatører Vikingbus kunne tidligere på ugen meddele, at selskabet har købt busaktiviteterne fra Vester Skerninge Bilerne på Fyn.

Dermed overtager Vikingbus 130 busser og godt 100 medarbejdere, når handlen står til at træde i kraft 1. august.

Men ifølge Jan Johan Kühl, partner i kapitalfonden Polaris, der er hovedaktionær i Vikingbus, er busoperatøren ikke færdig med at købe op. Det fortæller han til Dagbladet Børsen.

"Indlemmelsen af Vester Skerninge er helt i tråd med de planer, vi lagde ved etableringen af Vikingbus. Vi vil konsolidere branchen, som virkelig er meget fragmenteret. Så der vil komme flere opkøb. Jeg kan selvfølgelig ikke sige noget om hvem eller hvornår – men det kan godt blive allerede i år, vi er klar med den næste konsolidering," siger Jan Johan Kühl til Børsen.

Vikingbus blev skabt i foråret efter en fusion af de fire busselskaber Egon’s A/S, Larsenbus ApS, Papuga A/S og Papuga Bus A/S.

 

Mere fra MobilityWatch

Regeringen vil stramme regler for vanvidsbilisme

Om få dage vil regeringen komme med et forslag til strammere vilkår for vanvidsbilisme. Det fortalte transportminister Trine Bramsen torsdag til medlemmer af Autobranchen, hvilket førte til heftig debat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs