MobilityWatch

Ryanair åbner italiensk rute fra Aarhus Lufthavn

Det irske lavprisselskab åbner ruten til Milano til november.

Ryanair i Malpensa Lufthavn i Milano. | Foto: PR/Ryanair/shutterstock

Ryanair øger til november aktiviteterne i Aarhus Lufthavn, når selskabet åbner en rute til Malpensa-lufthavnen i den norditalienske by Milano. Det oplyser den østjyske lufthavn i en pressemeddlelelse.

Nicolai Krøyer, adm. direktør i Aarhus Lufthavn, forventer, at ruten både kan tiltrække fritids- og erhvervsrejsende.

”Aarhus-Milano er en drømmerute. Milano er nærmest indbegrebet af en citybreak-destination med et rigt kulturliv, en fantastisk bar- og restaurantscene, ypperlige shopping-muligheder og italiensk charme i metermål. Samtidig er Milano Italiens forretningsmæssige og økonomiske knudepunkt, så ruten er også meget relevant for forretningsrejsende. Vi er utroligt glade for, at Ryanair vælger at gå på vingerne med en så attraktiv rute fra Aarhus Airport,” lyder det i pressemeddelelsen.

Ruten til Milano er den femte rute fra Aarhus Lufthavn, som Ryanair har annonceret i 2021. Fra 1. november begynder flyvningerne til Norditalien, hvor der vil være en ugentlig afgang og ankomst.

Storbritannien ventes at lempe indrejseregler for EU-borgere

Problemer for vejtransporten giver brændstof-udfordringer for amerikansk luftfart 

Mere fra MobilityWatch

Regeringen vil stramme regler for vanvidsbilisme

Om få dage vil regeringen komme med et forslag til strammere vilkår for vanvidsbilisme. Det fortalte transportminister Trine Bramsen torsdag til medlemmer af Autobranchen, hvilket førte til heftig debat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs