MobilityWatch

Amerikansk flyselskab vil opkræve penge hver måned af uvaccinerede ansatte

Der er tale om selskabet Delta Airlines, som vil opkræve 200 dollar af ansatte, der endnu ikke har fået vaccinen mod covid-19.

Foto: Mike Blake/Reuters/Ritzau Scanpix

Det store amerikanske luftfartsselskab Delta Air Lines har besluttet sig for, at det hver måned vil opkræve 200 dollar fra ansatte, som ikke har ladet sig vaccinere, og som er en del af selskabets sygeforsikring.

Det skriver Financial Times.

Tiltaget er blot det seneste blandt mange fra amerikanske virksomheders side i forsøget på at udbrede vaccinationen mod covid-19 hos de ansatte.

Delta Airs beslutning kommer også efter, at Pfizers coronavaccine i mandags fik en fuld markedsføringsgodkendelse fra sundhedsmyndighederne i USA, efter at den omtrent siden årsskiftet har været givet til amerikanerne på baggrund af en nødgodkendelse.

USA's præsident, Joe Biden, har efterfølgende netop opfordret erhvervsledere til at "kræve" vaccination af deres medarbejdere.

Opret et gratis prøveabonnement på MobilityWatch her

 

SAS vil ikke kræve vaccination blandt medarbejdere – men måske senere 

Mere fra MobilityWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinkede

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinkede op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Muligt strejkekaos lurer i USA's travle havne

Forhandlingerne er indledt mellem containerrederier og havnearbejderne, men Mærsk-chef vurderer, at der ikke når at komme en ny aftale i hus, inden den nuværende udløber. Det giver frygt for strejkekaos.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs