MobilityWatch

Norsk flyboss pønser på flere danske ruter

I dag har flyselskabet Norwegian kun en enkelt rute mellem København og Aalborg, men topchef forudser, at der er mere på vej.

Foto: Ntb/Reuters/Ritzau Scanpix

Geir Karlsen, der i forsommeren overtog topposten i flyselskabet Norwegian, lægger op til, at der er flere danske ruter på vej udover den ene, som selskabet i dag har mellem København og Aalborg.

Det skriver Børsen.

“Vi overvejer at gøre mere i Danmark. Det er et marked, der fungerer godt for os, blandt andet fordi Danmark er langt fremme med genåbningen. Jeg ser for mig, at vores base i København består af 10-14 fly inden næste sommer – og yderligere 200-250 ansatte. Og de skal have noget at lave,” siger Geir Karlsen.

Opret et gratis prøveabonnement på MobilityWatch her

Luftfartsanalytiker Hans Jørgen Elnæs fra selskabet Winair mener dog, at det kan blive udfordrende for Norwegian, da selskabet ikke kun vil skulle konkurrere med andre flyselskaber, men også  landtransport, hvilket derfor vil kræve bl.a. meget billige billetter.

Ny Norwegian-chef åbner for at deltage i europæisk fusionsbal 

Mere fra MobilityWatch

Yngre piloter går nu i åben krig med SAS-piloterne og Dansk Metal

Flyvebranchens Personaleunion, FPU, der især organiserer de yngre piloter, går midt i SAS-konflikten og pilotstrejken i struben på deres egne pilotkolleger og Dansk Metal. Dansk Metal kannibaliserer og ønsker blot de yngre piloters arbejdspladser lukket, siger FPU-formanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs