MobilityWatch

Ryanair-boss forventer at lande dansk overenskomst

Det irske lavprisselskab har en klar forhåbning om at indgå en overenskomstaftale med sit danske flypersonale trods skeptiske udmeldinger fra den anden side af forhandlingsbordet.

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Der er stadig fem ugers tid at løbe på for Ryanair, inden lavprisselskabet åbner sin base i Billund Lufthavn, men der er endnu ingen overenskomst på plads for det lokale personale.

Over for Check-in udtrykker Eddie Wilson, adm. direktør i Ryanair, imidlertid en klar forventning om, at det nok skal lykkes at indgå en aftale med Flyvebranchens Personale Union, FPU.

"Vi har indgået aftaler med alle andre fagforeninger i Europa, og jeg tror ikke, at det vil blive anderledes for Danmark. Vi vil tilpasse vores model til de danske betingelser. Vi taler fortsat med FPU, og vi kommer til at få en aftale," siger han til mediet i forbindelse med et pressemøde afholdt af Ryanair i Billund Lufthavn.

Opret et gratis prøveabonnement på MobilityWatch her

Som følge af en dobbeltbeskatningsaftale mellem Danmark og Irland kommer Ryanair til at flyve fra Billund via sit søsterselskab Malta Air.

United Airlines: 90 pct. af de ansatte har taget imod vaccine 

Mere fra MobilityWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs