MobilityWatch

Flyselskab og bilproducent slutter sig til Bill Gates' CO2-initiativ

Flere selskaber slutter sig nu til Breakthrough Energy med målet om CO2-neutralitet i 2050.

Bill Gates' startede i 2015 Breakthrough Energy, som nu får selskab af flere selskaber. | Foto: Ludovic Marin/AFP/Ritzau Scanpix

En række selskaber, heriblandt flyselskabet American Airlines og bilproducenten General Motors, har tilsluttet sig initiativet Breakthrough Energy.

Det skriver Reuters.

Breakthrough Energy er stiftet af en af verdens rigeste mænd, Bill Gates, og målet er at skubbe til udviklingen af nye teknologier, der skal være med til at nå målsætningen om CO2-neutralitet i 2050.

Helt præcist skal det foregår ved at rejse investeringer fra selskaber, regeringer og andre velgørere, der skal gå til at sænke prisen på de grønne teknologier.

American Airlines har ifølge Reuters meldt ud, at selskabet har investeret 100 mio. dollar i initiativet.

Leverandør af brændstof til SAS får klimakritik 

De Radikale vil gøre Danmark klimaneutralt ti år før planlagt 

Mere fra MobilityWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinkede

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinkede op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Muligt strejkekaos lurer i USA's travle havne

Forhandlingerne er indledt mellem containerrederier og havnearbejderne, men Mærsk-chef vurderer, at der ikke når at komme en ny aftale i hus, inden den nuværende udløber. Det giver frygt for strejkekaos.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs