MobilityWatch

Danskernes favoritrejsemål bliver grøn i rejsevejledning

Hele Italien og Spanien går fra gul til grøn på Udenrigsministeriets coronakort.

Foto: Jon Nazca/Reuters/Ritzau Scanpix

Fra lørdag klokken 16 går Italien og Spanien, som er danskernes foretrukne feriedestination, fra gul til grøn i Udenrigsministeriet rejsevejledninger.

Det fremgår af Udenrigsministeriets seneste rejsevejledning fra fredag.

Ifølge Udenrigsministeriets opdatering af rejsevejledninger åbnes der desuden for indrejse til Danmark fra Chile, Kuwait og Rwanda.

I pressemeddelelsen gør Udenrigsministeriet det også klart, at rejsevejledningerne er rette mod de borgere, som ikke er vaccinerede. Det vil sige, at færdigvaccinerede som udgangspunkt kan rejse til næsten hele verden.

Det betyder også, at man som færdigvaccineret kan rejse til de fleste orange lande. Dog ikke til lande, der har indrejserestriktioner for danskere, selv om de er færdigvaccineret.

Det er lande som Vietnam, Indonesien og Singapore.

Mere fra MobilityWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinkede

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinkede op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Muligt strejkekaos lurer i USA's travle havne

Forhandlingerne er indledt mellem containerrederier og havnearbejderne, men Mærsk-chef vurderer, at der ikke når at komme en ny aftale i hus, inden den nuværende udløber. Det giver frygt for strejkekaos.

Læs også

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs