MobilityWatch

Øgede brændstofpriser presser Norwegian: Topchef afventer effekt på billetpriser

Det norske flyselskab er i høj grad påvirket af de stigende brændstofpriser, som kan få betydning for genopretningen af selskabet. Topchefen har ikke umiddelbart planer om at sende regningen videre til kunderne, men er omvendt heller ikke helt afvisende.

Topchef for Norwegian, Geir Karlsen, ser umiddelbart ikke grund til at hæve billetpriserne, som følge af de øgede brændstofpriser. Han vil dog følge markedet nøje. | Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

Det går langsomt fremad for det norske flyselskab Norwegian, som i tredje kvartal har oplevet et øget antal bookinger og passagerer.

Det er ellers ikke længe siden, at flyselskabet blev reddet af en rekonstruktion, som med en kapitalindhentning på 6 mia. norske kr., svarende til 4,6 mia. danske kr., tilbage i foråret sikrede selskabets fortsatte eksistens.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

DI bifalder ny finanslovsaftale uden flyafgift

Hos DI Transport er direktør Michael Svane glad for, at en flyafgift ikke fandt vej til ny finanslov. Organisationen mener dog, at andre elementer i delaftale giver en "startbane" for grøn omstilling af luftfarten.

Læs også

Relaterede