MobilityWatch

Freetrailer fortsætter vækst i første kvartal

Freetrailer fastholder sine forventninger til 2021/22 efter kvartal med ny vækst.

Philip Filipsen, direktør i Freetrailer | Foto: Therese Hill

Trailerudlejningsselskabet Freetrailer, der er børsnoteret på den svenske Spotlight-børs, kan berette om en pæn vækst i første kvartal af det forskudte regnskabsår 2021/22.

Det fremgår af Freetrailers regnskab for første kvartal, der er fremlagt torsdag formiddag.

Udlejningsvæksten voksede i første kvartal med 30,8 pct. sammenlignet med samme periode året forinden til 196.213 fra 150.000 sidste år.

Samtidig steg omsætningen med 27,6 pct. til 16,2 mio. kr., og driftsresultatet før af- og nedskrivninger (EBITDA) steg til 4,7 mio. kr. fra 2,6 mio. kr. i første kvartal af 2020/21.

Overskuddet før skat landede på 4,3 mio. kr. mod 2,2 mio. kr. i samme periode året forinden.

"Fremtiden tegner sig positiv for Freetrailer. Vi har skabt et stærkt økonomisk fundament, vi bliver ved med at styrke positionen på de nordiske markeder, og vi er godt i gang på nye markeder. Vi har fantastiske partnerrelationer, vi har udvidet vores produktpalette, og vi har en ny og styrket bestyrelse," siger Philip Filipsen, der er topchef i Freetrailer, i regnskabet.

Freetrailer fastholder sine forventninger til 2021/22 om at øge antallet af trailerenheder med 750 til 2900, mens omsætningen ventes i niveauet 63-65 mio. kr. og resultatet før skat i niveauet 7-9 mio. kr.

Selskabet har samtidig en langsigtet forventning om en samlet markedsposition på 6800 udlejningsprodukter med i alt 1.600.000 udlejninger ved udgangen af regnskabsåret 24/25, hvilket vurderes at svare til en omsætning på 150 mio. kr.

Aktien i Freetrailer stiger torsdag formiddag 3,6 pct. til 49,20 kr. på Spotlight-børsen. I årets løb er aktien gået frem med intet mindre end 364,2 pct.

Freetrailer indgår samarbejde med Ikea om el-ladcykler 

Freetrailer overvejer sats på flere nye deletjenester 

 

Mere fra MobilityWatch

Tidligere bankchef bliver topchef i A/S Øresund

Økonomidirektør i Sund & Bælt overtager posten som topchef i A/S Øresund, der bl.a. står for ejerskabet af den danske del af Øresundsbroen, og som står for planlægning og anlæggelse af ny havnetunnel i København.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs