MobilityWatch

Luftfartsaktører hilser mundbind velkommen ombord

Et krav om mundbind på indenrigsflyvninger vil være okay med flere danske flyselskaber, hvis det kan være med til at bekæmpe yderligere restriktioner.

Foto: Casper Dalhoff/Ritzau Scanpix

Meget tyder på, at man fra mandag igen skal vænne sig til at bære mundbind i offentlig transport, herunder på indenrigsfly, og det bliver taget godt imod hos flere aktører i luftfartsbranchen.

Det skriver Check-In.

De to danske flyselskaber DAT og Alsie Express melder begge til mediet, at de vil være tilfredse, hvis et krav om mundbind bliver genindført på indenrigsflyvningerne.

"Jeg synes, det er ok med genindførelse. Vi skal arbejde med de forslag, der kommer nu, for at undgå at få yderligere rejserestriktioner. Og hvis vi kan nøjes med at sidde med mundbind på om bord i flyene, så er det dét, vi gør. Efter min mening er det billigt sluppet,” siger Jesper Rungholm, adm. direktør i DAT, til Check-In.

Krav om mundbind vil påvirke billetsalget hos DSB

Nu må arbejdsgivere kræve grønt coronapas på jobbet 

Mere fra MobilityWatch

Tidligere bankchef bliver topchef i A/S Øresund

Økonomidirektør i Sund & Bælt overtager posten som topchef i A/S Øresund, der bl.a. står for ejerskabet af den danske del af Øresundsbroen, og som står for planlægning og anlæggelse af ny havnetunnel i København.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs