MobilityWatch

Brancheaktører savner detaljer i regeringens grønne ambitioner for flytrafikken

Regeringens ambitioner for den grønne omstilling af luftfarten, som statsminister Mette Frederiksen meldte ud i sin nytårstale, er overordnet set fine, men skal være langt mere konkrete. Sådan lyder det fra brancheaktører, der særligt har svært ved at tyde delmålet for 2025.

Kristian Tvergaard, formand for Dansk Luftfart, roser regeringen for at fremlægge en plan for den grønne omstilling af luftfarten, men savner flere konkrete detaljer for, hvordan det skal ske. | Foto: Carsten Andreasen/ERH

Indenrigsflyvninger står i de kommende otte år over for en større grøn omstilling, der i 2030 skal munde ud i, at der udelukkende bliver fløjet på bæredygtige brændstoffer på flyvninger inden for landets grænser.

Den ambition fremlagde statminister Mette Frederiksen (S) i sin nytårstale 1. januar. Noget, der blandt flere brancheaktører er blevet taget postivt imod.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinkede

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinkede op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Muligt strejkekaos lurer i USA's travle havne

Forhandlingerne er indledt mellem containerrederier og havnearbejderne, men Mærsk-chef vurderer, at der ikke når at komme en ny aftale i hus, inden den nuværende udløber. Det giver frygt for strejkekaos.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs