DFDS glæder sig over fjernede restriktioner

Det danske rederi håber, at andre lande vil følge Danmark, når det gælder ophævelsen af coronarestriktioner.
Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
AF MARKETWIRE

DFDS byder ophævelsen af de danske coronarestriktioner fra midnat mandag velkommen.

"Vi velkommer, at restriktionerne i Danmark løftes, og ser frem til, at restriktioner i resten af de lande, hvor vi opererer, enten lempes yderligere eller løftes helt, som vi ser i Danmark," skriver DFDS i en kommentar til MarketWire og tilføjer, at lempelser af restriktionerne tidligere har resulteret i et stigende antal bookinger til blandt andet Oslo-færgen.

Fra 1. februar vil covid-19 ikke længere blive betragtet som en samfundskritisk sygdom, og derfor vil restriktioner, der er betinget af netop den kategorisering, blive ophævet samtidig.

DFDS sejler blandt andet til Storbritannien, hvor restriktionerne ligeledes er blevet lempet, samt til Norge, Frankrig og Holland.

Restriktionerne er endnu ikke blevet ophævet i Norge, Holland og Frankrig. DFDS håber dog, at et løft af restriktioner vil finde sted, når omstændighederne tillader det.

"Vi håber selvfølgelig, at disse lande løfter deres restriktioner, når det er forsvarligt i forhold til udviklingen af corona i de pågældende lande. Generelt virker det til, at tendensen på tværs af Europa går mod at lempe på rejserestriktioner, hvilket vi selvfølgelig bifalder," oplyser selskabet.

DFDS venter en delvis tilbagevenden af passagerer i 2022, og at det er tilbage på normal kapacitet i 2023.

DFDS-partner tager første eldrevne køletrailere i brug 

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også