Greenmobilitys hollandske opkøb på plads

Opkøbet af Fetch Mobility er nu gennemført for danske Greenmobility.
Foto: Green Mobility/PR
Foto: Green Mobility/PR
AF MARKETWIRE

Delebilstjenesten Greenmobility har gennemført aftalen om at overtage Fetch Mobility i Holland, hvilket sker med virkning fra 1. januar 2022.

Det oplyser selskabet tirsdag, efter at parterne oprindeligt indgik en aftale om overtagelsen i november.

Der er tale om Greenmobilitys andet opkøb inden for de seneste 12 måneder.

"Vi har nu flere måder at komme ind i nye byer på. Enten køber vi modne, lokale virksomheder, eller også går vi ind på egen hånd. Opkøb er ofte en nemmere måde at skalere vores forretning på end blot organisk vækst og giver fleksibilitet og effektivitet i vores vækstmuligheder, vi ikke har haft før," siger selskabets finansdirektør, Anders Wall, i meddelelsen.

Selskabet skriver, at det hollandske marked allerede har vist sig at være et stærkt marked for elektriske delebilsløsninger, og at Greenmobility planlægger at gro markedet ved at øge flådestørrelsen til 150 biler i løbet af de kommende måneder.

Samtidig vil Greenmobility integrere Fetch-forretningen til Greenmobilitys platform for at drage fordel af de mange operationelle synergier. Greenmobility forventer, at opkøbet af Fetch Mobility vil bidrage med 10 mio. kr. i omsætning for 2022.

"Vi forventer, at opkøbet vil bidrage positivt til vores omsætning og vil nå et anstændigt overskudsniveau hurtigere," siger Anders Wall og påpeger, at Greenmobility ser yderligere ekspansionsmuligheder i Holland tæt på Amsterdam med centrale byer såsom Rotterdam, Utrecht og Haag.

Delebilsselskab skruer op i Aarhus 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også