MobilityWatch

Amerikanske flyselskaber letter oven på stærke meldinger

Ovenpå offentliggørelsen af regnskaber fra både American Airlines og United Airlines blæser der positive vinde over flyselskabernes aktiekurser.

Foto: Sarah Meyssonnier/REUTERS / X07453

Der er rift om aktierne i de amerikanske flyselskaber torsdag, efter at såvel American Airlines som United Airlines har offentliggjort regnskaber, der lover godt for sektorens fremtid.

Det rapporterer Bloomberg News.

American Airlines stiger næsten 12 pct. i formarkedet, efter at selskabet har meldt om en støt forbedring i efterspørgslen på hjemmemarkedet. American Airlines venter desuden en stigning i omsætningen på 6-8 pct. i andet kvartal sammenlignet med andet kvartal 2019, inden coronapandemien satte ind.

Også United Airlines er begejstret. Selskabets topchef, Scott Kirby, karakteriserer ifølge Bloomberg efterspørgslen som den stærkeste i sine 30 år i luftfarten.

United Airlines stiger 8,6 pct. i formarkedet, hvor der også er stigninger til JetBlue, Delta Air Lines og Southwest Airlines på 3,3-5,0 pct.

Analytiker ser overvejende sandsynlighed for DSV-opjustering i næste uge

Svensk fragttjeneste henter milliardinvestering

Continental nedjusterer grundet høje priser og lavere bilproduktion

Mere fra MobilityWatch

DFDS afviser stor stigning i billetpriser

DFDS melder i nyt regnskab om højere priser i passagerforretningen. Til MobilityWatch siger finansdirektør, at der ikke er sket en generel prisforhøjelse, og det er der heller ikke udsigt til. Inflationspres er dog et fokuspunkt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs