MobilityWatch

Norwegians topchef indkasserede 16 mio. norske kr. i 2021

Både afgående topchef for Norwegian Jacob Schram og nytiltrådte Geir Karlsen modtog begge en bonus på hver 11 millioner norske kroner af flyselskabet i 2021. I alt nåede Geir Karlsen op på over 16 mio. norske kr. i løn.

Nuværende topchef for Norwegian, Geir Karlsen. | Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

2021 var endnu et hårdt år for Norwegian, hvor selskabet var igennem en rekonstruktion, og rejseaktiviteten fortsat var påvirket af coronapandemien.

Men året bød ikke desto mindre på tocifrede millionbonusser til begge de to topchefer, som kom igennem selskabet i løbet af året.

Således fik både afgående topchef Jacob Schram og tiltrådte topchef Geir Karlsen hver en bonus på 11 mio. norske kr., svarende til ca. 8,3 danske kr.

Til sammenligning fik resten af ledelsen tilsammen udbetalt bonusser for godt 14 mio. norske kr.

I alt endte Geir Karlsen, som tiltrådte som topchef den 21. juni 2021 med at modtage godt 16 mio. norske kr. i løn i 2021, mens Jacob Schram modtog over 18 mio. norske kr.

Bestyrelsesformand for Norwegian, Niels Smedegaard, fik i alt udbetalt 1,5 mio. norske kr. i 2021, for at besidde posten, som han fratrådte sidste sommer. Siden har norske Svein Harald Øygard overtaget og tjente i 2021 350.000 norske kr.

SAS har kun set begrænset fremskridt i transformationsplan

Mere fra MobilityWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs