MobilityWatch

Midtjysk selskab oplever boom i salg af elløbehjul

Witt Group har leveret et rekordregnskab og runder for første gang 1 mia. kr. i omsætning. Det skyldes især stor vækst i salget af elløbehjul og elcykler.

Foto: Jens Dresling

Elløbehjul og elcykler er blevet populræe transportmidler i Norden, og det kan mærkes hos det midtjyske handelsselskab Witt Group, der i høj grad takket være de to transportmilder netop har leveret et rekordregnskab for 2021.

Det skriver Børsen.

Omsætningen for selskabet steg således med 17 pct. fra under 900 mio. kr. til 1,04 mia. kr., mens resultatet efter skat voksede med op mod 30 pct. til 112 mio. kr.

"Det er kommet meget hurtigt. For kort tid siden var salget af elløbehjul nærmest ikkeeksisterende. Men efter at det blev lovligt at benytte den slags køretøjer i Norden – og efter at private er begyndt at investere i dem – er det gået stærkt. Potentialet er enormt bare i Norden. Nogle husstande har købt to," siger adm. direktør Claus Tange, Witt Group, til Børsen.

Løbehjulsoperatør er hårdt ramt af Københavns nye regler: Et "de facto forbud"

Politiet har udskrevet tæt på 200 bøder for at køre uden hjelm på elløbehjul

Voi skoser København for at gøre elløbehjul "så godt som uanvendelige"

Mere fra MobilityWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinkede

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinkede op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Muligt strejkekaos lurer i USA's travle havne

Forhandlingerne er indledt mellem containerrederier og havnearbejderne, men Mærsk-chef vurderer, at der ikke når at komme en ny aftale i hus, inden den nuværende udløber. Det giver frygt for strejkekaos.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs