Tesla-chef i Texas på vej ud efter uregelmæssigheder

Chefen for Teslas fabrik i den amerikanske delstat Texas er blevet midtpunkt i en undersøgelse om uregelmæssigheder i forbindelse med indkøb af glasmaterialer.
Foto: CHEN LIN/REUTERS / X07392
Foto: CHEN LIN/REUTERS / X07392
AF MARKETWIRE

Omead Afshar, chefen for Teslas fabrik i Austin i Texas og en nær samarbejdspartner til selskabets topchef, Elon Musk, er kommet i søgelyset i en undersøgelse, som fokuserer på uregelmæssigheder i forbindelse med indkøb af særlige glasmaterialer.

Det erfarer Bloomberg News fra unavngivne kilder.

I forvejen er flere medarbejdere blevet fyret, men ifølge oplysningerne er også Omead Afshar på vej væk. I første gang gennem orlov.

Undersøgelsen af indkøbene, der ledes af Teslas øverste juridiske chef, David Searle, blev indledt, efter at en faktura blev identificeret som ”mistænkelig”.

På grund af udfordringerne med de globale forsyningskæder er det særlige glasmateriale svært at skaffe, men alligevel bad Omead Afshar om, at fakturaen blev oprettet i systemet, ligesom han fortalte kollegaer, at der var tale om materiale til et hemmeligt projekt.

Omead Afshar har afvist at kommentere oplysningerne over for Bloomberg News, og Tesla har ikke umiddelbart svaret på henvendelser fra mediet.

Musk ser chance for Tesla rejser sig fra problemer med forsyningskæden

IATA-topchef om Heathrow: ”En flok idioter”

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også