SAS nærmer sig deadline i forhandlinger med norsk kabinepersonale

Selvom parterne var samlet om forhandlingsbordet i den forgangne uge, er der endnu et stykke vej til, at de kan blive enige om en aftale, lyder det.
Foto: Tt News Agency/Reuters/Ritzau Scanpix
Foto: Tt News Agency/Reuters/Ritzau Scanpix
AF MARKETWIRE

Luftfartsselskabet SAS skal snart have fundet en løsning i forhandlingerne med dele af sit skandinaviske kabinepersonale om besparelser, der er en del af SAS Forward-spareplanen.

Ifølge branchemediet Check-In udløber aftalerne gældende for Danmark og Sverige først med udgangen af første kvartal næste år, mens aftalen for Norge allerede er udløbet.

Og ifølge de relevante fagbevægelser mangler der endnu meget i forhandlingerne, selv om SAS selv føler sig tryg ved at nå en løsning før deadline med udgangen af oktober.

Tag MobilityWatch med i lommen – hent vores app til enten iPhone eller Android. Så får du også besked på mobilen, når der sker noget vigtigt i branchen.

”SAS havde udtrykt et ønske om at være i mål med forhandlingerne forrige fredag, men det lykkedes vi ikke med. Vi sad også omkring forhandlingsbordet tirsdag i denne uge, men vi blev ikke enige,” siger Elin Roverudseter, der er forbundsleder i Kabineansattes Forbund og bestyrelsesmedlem hos Norsk Kabineforening, ifølge Check-In til Frifagbevegelse.

Wolt-boykot i Aalborg er aftaget

Luftfragtsmarkedet er ramt af svag efterspørgsel

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også