Finanshus ser købspotentiale i Tesla efter længere tids kursderoute

Tesla-aktien har haft et par hårde måneder, men det betyder nu, at der igen kan være købspotentiale i den, vurderer analytiker.
Foto: Tyrone Siu/Reuters/Ritzau Scanpix
Foto: Tyrone Siu/Reuters/Ritzau Scanpix
AF MARKETWIRE

Efter at have mistet næsten 300 mia. dollar i markedsværdi på to måneder, mener et voksende kor af analytikere, at aktien i Tesla er nået langt nok ned.

Det skriver Bloomberg News.

Morgan Stanley-analytiker Adam Jonas vurderer, at Tesla nærmer sig sit såkaldte ”bear case”-kursmål på 150 dollar, hvilket er en mulighed for investorer til at købe til en god handelspris.

På trods af udfordringer, herunder aftagende efterspørgsel og prisnedskæringer i Kina, er Tesla den eneste producent af elbiler, der dækkes af Morgan Stanley, som genererer et salgsoverskud af sine biler, skriver Adam Jonas i et notat.

Og det tager investorerne imod og sender aktien op 5,6 pct. til 179,71 dollar i onsdagens handel.

Tag MobilityWatch med i lommen – hent vores app til enten iPhone eller Android. Så får du også besked på mobilen, når der sker noget vigtigt i branchen.

Adam Jonas gentager Morgan Stanleys kursmål af Tesla-aktien på 330 dollar.

Aktien har i år lidt under stigende råvareomkostninger, problemer med produktion og salg i Kina samt pres på kundernes budgetter.

Senest har administrerende direktør Elon Musks fokus på den sociale platform Twitter også ramt stemningen for Tesla-aktien.

Prisen på brugte biler falder

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også