FDM kalder opdateret Tesla for en "stor bombe"

Trods øget pris vil opdateret Tesla-model udfordre konkurrenter, mener forbrugerøkonom.
Den opdaterede Model 3 ventes klar til levering i Europa i slutningen af oktober | Foto: Florence Lo/Reuters/Ritzau Scanpix
Den opdaterede Model 3 ventes klar til levering i Europa i slutningen af oktober | Foto: Florence Lo/Reuters/Ritzau Scanpix

Tesla er på vej med en opdateret udgave af selskabets Model 3, og den vil udfordre konkurrenterne på markedet, vurderer Ilyas Dogru, forbrugerøkonom i FDM.

Det skriver Finans.

”Tesla smider endnu en bombe, og den her er faktisk en stor bombe. Selv om det er en seks år gammel bil, er den lysår foran sine konkurrenter, og nu bliver den bare endnu bedre,” siger han.

Den kommende, opdaterede Model 3 vil bl.a. omfatte et ændret design, højere kvalitet, bedre teknologi og øget rækkevidde - og det til en pris, der 10.000 kr. højere end for den nuværende model. 

Udover at konkurrenterne vil mærke øget konkurrence, vil lanceringen ifølge Ilyas Dogru bl.a. også betyde, at forbrugere vil vente på, at den opdaterede model kommer på markedet, ligesom den kan påvirke Teslas salg af den ellers populære Model Y.

Tesla har oplyst, at den opdaterede Model 3 ventes klar til levering i Europa i slutningen af oktober og begynder fra en pris på 339.990 kr..

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også