Norwegian fløj med over 2 mio. passagerer i september

Antallet af passagerer er således blevet øget med 8 pct. sammenlignet med samme måned året før.
Norwegian fløj desuden med en regularitet i september, der ikke er set siden pandemien, lyder det. | Foto: Lehtikuva/Reuters/Ritzau Scanpix
Norwegian fløj desuden med en regularitet i september, der ikke er set siden pandemien, lyder det. | Foto: Lehtikuva/Reuters/Ritzau Scanpix
AF MARKETWIRE

Luftfartsselskabet Norwegian fløj i september med over 2 mio. passagerer og kunne i samme måned notere en regularitet, der ikke er set siden pandemien.

”September blev endnu en god måned for Norwegian. Vi havde over 2 mio. passagerer, og den operationelle drift ligger i den europæiske top. Regulariteten er den stærkeste i 18 måneder, og vi gennemfører knap 100 pct. af alle planlagte flyvninger, samtidig med at punktligheden forbedrer sig,” siger topchef Geir Karlsen i forbindelse med Norwegians trafiktal for september.

Med i alt 2.030.052 passagerer i september voksede passagertallet med 8 pct. i september sammenlignet med samme måned i 2022. Kapaciteten (ASK) lød på 3208 mio. sædekilometer, mens den faktisk passagertrafik (RPK) var 2696 mio. sædekilometer.

I september blev 99,7 pct. af de opsatte flyvninger gennemført - også kendt som regulariteten. Udfordringer med bemandingen i London Gatwick samt strejker i Italien forklares som årsagen til størstedelen af de flyvninger, der ikke blev gennemført.

Punktligheden, der måler andelen af afgange inden for 15 minutter efter ordinær tid, lå på 84,6 pct.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også