SAS vil ikke længere give forventninger efter afslutning af reorganisering

I 2024 vil SAS indlede en svensk reorganisering, der forventes at efterlade eksisterende aktionærer uden værdi, skriver SAS.
Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
AF MARKETWIRE

Efter afslutning af den igangværende proces for reorganisering vil SAS ikke længere komme med forudsigelser om den fremtidige finansielle udvikling.

Det oplyser SAS i sit årsregnskab for 2022/23.

SAS meddelte i april 2023, at det i 2024 ventede en omsætning på niveauet før covid-19 og et positivt resultat før skat.

”SAS gennemgår i øjeblikket de finansielle forventninger som en del af forberedelserne til afslutningen af af Chapter 11-processen,” skriver SAS.

SAS har tidligere offentliggjort finansielle forventninger til omsætning, resultat før skat, nettogæld og likviditet for perioden frem til og med regnskabsåret 2026.

Flyselskabet skriver i regnskabet endvidere, at det sandsynligvis vil indlede en svensk rekonstruktion i 2024 med det formål at implementere dele af elementer af Chapter 11-planen i Sverige.

”Som et resultat af selskabsrekonstruktionen forventes SAS’ eksisterende aktionærer ikke at have nogen tilbageværende værdi, og aktien forventes at blive afnoteret.”

”I lyset af dette har SAS besluttet at stoppe med at komme med prognoser for selskabets finansielle udvikling på perioden efter den ventede færdiggørelse af reorganiseringsprocessen i 2024,” skriver SAS.

Del artikel

Relaterede artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også