20 personer er på intensivafdeling efter dødelig flyturbulens

Ifølge hospital er 58 personer under behandling på flere forskellige afdelinger efter turbulens i fly.
Arkivbillede af fly fra Singapore Airlines | Foto: Edgar Su/Reuters/Ritzau Scanpix
Arkivbillede af fly fra Singapore Airlines | Foto: Edgar Su/Reuters/Ritzau Scanpix
AF RITZAU

20 personer, som var om bord på et fly fra Singapore Airlines, da det blev ramt af voldsom turbulens, er i øjeblikket under behandling på intensivafdeling.

Det oplyser Samitivej Hospital i Bangkok i en meddelelse onsdag.

Ifølge hospitalet er i alt 58 personer forsat under behandling på flere forskellige afdelinger. 27 personer er blevet udskrevet.

En 73-årig brite døde, da flyet blev ramt af turbulens på sin rute fra London til Singapore tirsdag. Manden døde formentlig af et hjertetilfælde.

Flyet blev efterfølgende omdirigeret og landede i Bangkok tirsdag omkring klokken 10.45 dansk tid.

De 20 personer på intensivafdelinger kommer fra Australien, Storbritannien, Hongkong, Malaysia, New Zealand, Singapore og Filippinerne, skriver nyhedsbureauet AFP.

Der var 211 passagerer og 18 besætningsmedlemmer om bord på flyet fra London. Mere end 140 af dem ankom tidligt onsdag morgen med et fly til Singapore efter nødlandingen i Bangkok.

De tilskadekomne og deres familier befinder sig fortsat i Bangkok.

Under den voldsomme turbulens blev både passagerer og besætningsmedlemmer kastet rundt i flyet, og nogle kom til skade, da de blev kastet mod loftet.

Den daglige leder i lufthavnen Suvarnabhumi i Bangkok, Kittipong Kittikachorn, sagde tirsdag, at syv personer var i kritisk tilstand.

”Singapore Airlines kondolerer dybfølt over for den afdødes familie og kære,” lød det i en udtalelse fra luftfartsselskabet på Facebook efter hændelsen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også