MobilityWatch

DI Transport: Sommer- og erhvervspakke kan give bred gevinst for den kollektive transport

Et mindre trecifret millionbeløb skal være med til at sætte gang i danskernes rejselyst i Danmark. Pakken kan åbne flere danskeres øjne for offentlig transport, men der skal mere til for at få trafikselskaberne tilbage til niveuaet før krisen, lyder det fra branchedirektør i DI Transport, Michael Svane.

Ifølge DI Transports branchedirektør, Michael Svane, kan sommerpakken være med til at åbne flere danskeres øjne for fordelene ved den offentlige transport. | Foto: Foto: Hans Søndergård

Der er penge på vej til de særligt udsatte brancher, som har været hårdt ramt af nedlukningen i coronakrisen. Det står klart, efter et bredt politisk flertal tidligt onsdag morgen blev enige om en sommer- og erhvervspakke på 1,65 mia. kr.

Pakken skal bl.a. komme turismen og kulturlivet til gavn, mens der er også lagt op til et mindre trecifret millionbeløb til persontransporten.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

Yngre piloter går nu i åben krig med SAS-piloterne og Dansk Metal

Flyvebranchens Personaleunion, FPU, der især organiserer de yngre piloter, går midt i SAS-konflikten og pilotstrejken i struben på deres egne pilotkolleger og Dansk Metal. Dansk Metal kannibaliserer og ønsker blot de yngre piloters arbejdspladser lukket, siger FPU-formanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs