MobilityWatch

Nedstyrtningstruet p-kælder under station overskrider anlægsbudget med 10 mio. kr.

Anlægsbudgettet for opfyldning af den nedstyrtningstruede p-kælder under rutebilsstationen i Aarhus sprænger budgetrammen. Finansieringen skal findes ved salg af kommunale ejendomme.

Foto: Stine Rasmussen/Ritzau Scanpix

Arbejdet med at opfylde den nedstyrtningstruede p-kælder under rutebilsstationen i Aarhus samt en ombygning af den eksisterende station er steget i pris, skriver Jyllands-Posten.

Det sker efter, at en forspørgsel om ekstra 10,1 mio. kr. til opfyldning af p-kælderen under rutebilsstationen i Aarhus fra teknisk rådmand i Aarhus Kommune, Bünyamin Simsek (V), netop er sendt til kommunens Tekniske Udvalg.

Opret et gratis prøveabonnement på MobilityWatch her

Det var et noget kritisk byråd, der sendte forespørgslen videre, da anlægsarbejdet nu har sprængt budgettet, hvor den samlede pris ligger på 28,7 mio. kr., hvor der oprindeligt kun var afsat 18,6 mio. kr. til arbejdet.

"I de 10 år jeg har været rådmand, er det her en af de indstillinger, jeg har været mest træt af at sende til byrådet," siger rådmand Bünyamin Simsek.

Finansieringen af den 10 mio. kr. store budgetoverskridelse skal angiveligt komme fra salg af kommunale ejendomme i form af villaer til flygtninge, der i dag står tomme.

Transportminister og borgmester fremskynder indsats mod vanvidskørsel

Transportminister forklarer fordyrelse af jernbane-udfletning 

Mere fra MobilityWatch

DB Cargo lægger ny stor togordre

DB Cargo, der er ejet af Deutsche Bahn, har lagt en større ordre på ny tog som en del af sit langsigtede mål om at erstatte sine 900 dieseldrevne tog.

DFDS ramt af konflikt i Frankrig

En fagforeningskonflikt i Frankrig betyder, at DFDS ikke siden fredag den 14. januar har kunnet sejle såkaldt uledsaget fragt mellem Calais og Sheerness i Storbritannien. 

Læs også

Relaterede