Nedstyrtningstruet p-kælder under station overskrider anlægsbudget med 10 mio. kr.

Anlægsbudgettet for opfyldning af den nedstyrtningstruede p-kælder under rutebilsstationen i Aarhus sprænger budgetrammen. Finansieringen skal findes ved salg af kommunale ejendomme.
Foto: Stine Rasmussen/Ritzau Scanpix
Foto: Stine Rasmussen/Ritzau Scanpix

Arbejdet med at opfylde den nedstyrtningstruede p-kælder under rutebilsstationen i Aarhus samt en ombygning af den eksisterende station er steget i pris, skriver Jyllands-Posten.

Det sker efter, at en forspørgsel om ekstra 10,1 mio. kr. til opfyldning af p-kælderen under rutebilsstationen i Aarhus fra teknisk rådmand i Aarhus Kommune, Bünyamin Simsek (V), netop er sendt til kommunens Tekniske Udvalg.

Opret et gratis prøveabonnement på MobilityWatch her

Det var et noget kritisk byråd, der sendte forespørgslen videre, da anlægsarbejdet nu har sprængt budgettet, hvor den samlede pris ligger på 28,7 mio. kr., hvor der oprindeligt kun var afsat 18,6 mio. kr. til arbejdet.

"I de 10 år jeg har været rådmand, er det her en af de indstillinger, jeg har været mest træt af at sende til byrådet," siger rådmand Bünyamin Simsek.

Finansieringen af den 10 mio. kr. store budgetoverskridelse skal angiveligt komme fra salg af kommunale ejendomme i form af villaer til flygtninge, der i dag står tomme.

Transportminister og borgmester fremskynder indsats mod vanvidskørsel

Transportminister forklarer fordyrelse af jernbane-udfletning 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også