MobilityWatch

Vognmandslobby vil have handling fra minister i kampen mod ubetalte p-afgifter

Udenlandske lastbilchauffører kan for nemt slippe for at betale p-afgifter til den danske stat, mener brancheorganisation, der vil have transportministeren til at tage skrappere midler i brug. Ministeren beder om tålmodighed med ny ordning.

Foto: René Schütze

Siden årsskiftet har Euro Parking Collection (EPC), som er hyret af Færdselsstyrelsen til at opkræve ubetalte p-afgifter til udenlandske chauffører, sørget for betaling af 521 p-afgifter ud af i alt godt 5000 p-afgifter sendt til udenlandske køretøjer af Færdselsstyrelsen.

Det skriver Jydske Vestkysten med henvisning til brancheorganisationen DTL - Danske Vognmænd, der har fået en aktindsigt i tallene, og organisationens adm. direktør Erik Østergaard er mildest talt utilfreds med, at der ikke er blevet betalt flere p-afgifter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinkede

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinkede op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Muligt strejkekaos lurer i USA's travle havne

Forhandlingerne er indledt mellem containerrederier og havnearbejderne, men Mærsk-chef vurderer, at der ikke når at komme en ny aftale i hus, inden den nuværende udløber. Det giver frygt for strejkekaos.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs