Minister udpeger nyt formandskab for kommission med fokus på sikkerhed i trafikken

Et formandskab bestående af ordførere fra Konservative og Socialdemokratiet skal arbejde for at øge trafiksikkerheden i den kommende periode.
Nyt formandskab er udpeget til at stå i spidsen for kommission med fokus på trafiksikkerhed. | Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix
Nyt formandskab er udpeget til at stå i spidsen for kommission med fokus på trafiksikkerhed. | Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix

Det bliver transportordførerne Niels Flemming Hansen (K) og Thomas Jensen (S), der skal udgøre det nye formandskab for Færdselssikkerhedskommissionen som henholdsvis formand og næstformand.

Det har transportminister Thomas Danielsen (V) valgt.

I kommissionen skal de sammen med medlemmer fra de andre partier samt en række organisationer rådgive regeringen og komme med forslag til at øge færdselssikkerheden.

I en meddelelse fra Transportministeriet takker ministeren det tidligere formandskab bestående af Andreas Steenberg (R) og Kristian Pihl Lorentzen (V) for deres arbejde.

”Det er store sko at fylde ud, og derfor er jeg også glad for, at de to erfarne transportordførere har sagt ja til at overtage arbejdet,” siger han.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også