MobilityWatch

GE-topchef tager tøjlerne i jetmotor-forretning

Formand og adm. direktør i General Electric bliver nu også chef for virksomhedens luftfartsforretning, der er verdens største producent af jetmotorer.

Formand og adm. direktør i General Electric, Larry Culp. | Foto: Alwyn Scott/Reuters/Ritzau Scanpix/REUTERS / X04151

Larry Culp, som i forvejen er både formand og administrerende direktør i konglomeratet General Electric, GE, har mandag føjet endnu en titel til sit visitkort, da han har sat sig i chefstolen i koncernens luftfartsforretning, Aviation.

Det skriver Bloomberg News.

Beslutningen skal ses i lyset af, at divisionen, som er verdens største producent af jetmotorer, ståpr midt i store forandringer og udfordringer.

”Bestyrelsen og jeg besluttede, at dette er det rette tidspunkt for mig at påtage mig denne udvidede rolle og arbejde tættere sammen med holdet for at støtte vore kunder, møde den hidtil usete efterspørgsel og forberede GE Aviations fremtid som et selvstændigt selskab,” lyder det fra Larry Culp i en meddelelse.

Den hidtidige chef for Aviation, John Slattery, tager et skridt tilbage og skal i stedet være driftsdirektør.

Udviklingen skal ses i lyset af, at Aviation vil være GE’s største tilbageværende forretningsområde, når GE Healthcare til næste år udskilles og frasælges, og når det samme sker for Power-forretningen i 2024.

General Electric splitter op: Vil fokusere på flydele til luftfarten

Mere fra MobilityWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs