Kuehne + Nagel får solidt kursmålsløft af Citigroup

Trods det løftede kursmål holder finanshuset fast i negativ anbefaling af DSV-konkurrent.
Foto: Arnd Wiegmann/Reuters/Ritzau Scanpix
Foto: Arnd Wiegmann/Reuters/Ritzau Scanpix
AF RITZAU FINANS

Den schweiziske DSV Panalpina-konkurrent Kuehne + Nagel har fået løftet sit kursmål betydeligt til 212 schweizerfranc fra 143 schweizerfranc af finanshuset Citigroup, efter at finanshuset har fjernet rabatten i forhold til sektoren efter de nylige opkøb af Apex Logistics.

Det skriver Citigroup, der gentager den negative anbefaling "sælg" for aktien.

Finanshuset fremhæver også de stærke pristrends, hvor der ventes en sekventiel forbedring af priserne inden for både hav- og luftsegmentet.

Speditørerne ventes at kunne drage prisfordele af den seneste stigning til spotraterne inden for søfragt, hvor CCFI-indekset er steget med 113 pct. i forhold til sidste år.

Historisk har en pludselig stigning i spotraterne resulteret i margin pres på kort sigt, pointerer Citigroup, der dog ikke venter en lignende situation i betragtning af flaskehalsene i den globale forsyningskæde drevet af strammere kapacitet og stigende efterspørgsel.

For det andet venter Citigroup, at priserne inden for luftfragt i 2021 vil blive understøttet af det store skift fra søfragt.

Citigroup er også på vagt over for positive katalysatorer forud for regnskabet for første kvartal, der præsenteres 26. april, hvilket er dagen før DSV Panalpina.

Handelsbanken: Kommende regnskab fra DSV kan udløse opjustering 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også