MobilityWatch

Kuehne + Nagel leverer langt bedre end ventet

Den schweiziske DSV Panalpina-konkurrent kom ud af første kvartal af 2021 med både højere omsætning og driftsresultat.

Foto: Kuehne+Nagel

Kuehne + Nagel har fået et meget stærk start på 2021 med højere end ventet vækst i omsætning og driftsindtjening.

Det viser regnskabet, der er landet mandag morgen.

Logistikgigantens nettoomsætning er steget med 22,8 pct. i første kvartal til 6,03 mia. schweizerfranc, hvilket er betydeligt over analytikernes forventninger på 5,35 mia. schweizerfranc ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News.

Driftsindtjeningen før renter og skat (EBIT) er steget med 134,2 pct. til 431 mio. schweizerfranc, hvilket også er langt over analytikernes forventninger på 295,1 mio. schweizerfranc.

I divisionen Sea Logistics blev det til en vækst på 38,8 pct. i nettoomsætningen til 2,39 mia. schweizerfranc, mens driftsindtjeningen steg med 160,8 pct. til 206 mio. schweizerfranc.

Kuehne + Nagel fremhæver, at den positive trend, der allerede blev noteret i anden halvdel af 2020, er fortsat i første kvartal.

I divisionen Air Logistics blev det til en vækst på 51,2 pct. i nettoomsætningen til 1,65 mia. schweizerfranc, mens driftsindtjeningen steg med 129,68 pct. til 163 mio. schweizerfranc.

Her fremhæver Kuehne + Nagel, at selskabet så en tilbagevenden til volumenvækst i første kvartal, hvilket er første gang i mere end to år.

Kuehne + Nagel får solidt kursmålsløft af Citigroup 

 

Mere fra MobilityWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs