MobilityWatch

Der er vækst i luftfragten hos Billund Lufthavn

Selvom passagertallene ikke var prangende i april hos Billund Lufthavn, er det en anden sag med luftfragten, hvor fragtmængderne er steget med 42 pct.

Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Der er gang i fragten hos Billund Lufthavn, som ellers oplevede en april måned, hvor lufthavnen blot kunne tælle 5,5 pct. af de passagerer, der fløj via lufthavnen i samme måned 2019.

Det skriver Fremtidens Logistik.

Fragtmængderne i Billund Lufthavn steg nemlig med 42 pct. i april sammenlignet med samme måned i 2020 og med 12 pct. sammenlignet med april 2019. I alt passerede 6334 tons luftfragt gennem fragthallerne, hvoraf ca. 75 pct. var danske varer til udlandsk eksport.

Opret et gratis prøveabonnement på MobilityWatch her

"Vi er glade for, at vi kan være gateway for den danske industri og arbejder hårdt på at kunne tilbyde endnu flere direkte fragtfly i fremtiden," siger Jan Hessellund, som er direktør for Billund Lufthavn.

Fremgangen i Billund Lufthavn flugter med de seneste tal fra IATA (International Air Transport Association), som også viser en stigning i den globale efterspørgsel.

Ryanair genåbner base i Billund Lufthavn med 26 ruter 

Mere fra MobilityWatch

Tidligere bankchef bliver topchef i A/S Øresund

Økonomidirektør i Sund & Bælt overtager posten som topchef i A/S Øresund, der bl.a. står for ejerskabet af den danske del af Øresundsbroen, og som står for planlægning og anlæggelse af ny havnetunnel i København.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs