MobilityWatch

Intervare om aflønning af vognmænd: Københavns Kommune har fremført "forkerte konklusioner"

Ifølge en redegørelse fra dagligvareleverandøren, som har Nemlig.com stifteren i spidsen, er det forkert, når Københavns Kommune påstår, at Intervare har underbetalt seks vognmænd.

Foto: Martin Lehmann/Ritzau Scanpix

Dagligvaraleverandøren Intervare, som er ejet af Nemlig.com stifteren Stefan Plenge, er havnet i en alvorlig konflikt med Københavns Kommune om aflønning af vognmænd, som blev optrappet torsdag, efter at Intervare har færdiggjort en redegørelse til kommunen.

Det skriver Børsen.

Københavns Kommune kræver, at Intervare betaler 419.000 kr. til seks vognmænd, som angiveligt ifølge kommunen er blevet underbetalt.

Opret et gratis prøveabonnement på MobilityWatch her

Det, mener Intervare ifølge redegørelsen ikke, er korrekt og beskylder kommunen for at fremføre "urigtige påstande" og "forkerte konklusioner".

"Det er Intervares opfattelse, at der ikke er grundlag for, at Københavns Kommune kan fastholde kommunens konklusioner og herunder det opgjorte efterbetalingskrav," skriver Intervare i den 12 sider lange meddelelse.

I Dansk Erhverv er man overraskede over kravet fra Københavns Kommune mod Intervare og vil nu gå i dialog med kommunen om sagen.

Kommune beskylder leverandør for underbetaling af chauffører 

Mere fra MobilityWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs