MobilityWatch

Fragtmængder steg 19,5 pct. i juni hos DFDS mens passagertal tog stort dyk

DFDS kunne se en betydelig vækst i fragtmænderne i årets første sommermåned, mens antallet af passagerer til gengæld gik kraftigt tilbage.

Foto: DFDS

De samlede fragtmængder hos DFDS var i juni 2021 19,5 pct. højere end i juni 2020.

"Den ekstraordinære mængdevækst i juni 2021 sammenlignet med 2020 skyldtes betydelige mængdereduktioner i juni 2020 forårsaget af nedlukninger relateret til covid-19, forklarer rederiet og tilføjer, at forretningsområdet Mediterranean opnåede den højeste mængdestigning i juni 2021, idet regionens mængder kom senere tilbage i 2020 end i Nordeuropa på grund af en høj andel af mængder knyttet til bilindustrien."

"Samhandelen mellem EU og Storbritannien var fortsat robust i måneden," fremhæves det videre.

Mængderne i juni 2021 var 16,8 pct. højere end i juni 2019 justeret for strukturelle ruteændringer.

Det samlede antal passagerer i juni 2021 var 41,4 pct. lavere end i 2020 som følge af de fortsat stramme rejserestriktioner. Forretningsområdet Baltic Seas passagermængder var dog højere end i 2020.

DP World tager endnu et skridt i logistik med opkøbsbud

Mærsk ser forsinkelser brede sig til nordeuropæiske havne

Fragtrater til USA nærmer sig 10.000 dollar efter stigning på 229 pct. 

Mere fra MobilityWatch

Chef i DSB Ejendomsudvikling stopper pludseligt i sit "drømmejob"

Et pludseligt brud med DSB Ejendomsudvikling betyder, at Christian Melgaard må vinke farvel til sit "drømmejob." Trods ærgrelse over at skulle forlade det historiske udviklingsprojekt Jernbanebyen tager han situationen "ret afslappet" og afviser samtidig over for EjendomsWatch, at han skulle være vanskelig at arbejde sammen med.

Læs også

Relaterede