MobilityWatch

Wolt vil levere omtrent alt til danskerne på 30 minutter

Takeaway-mad er ikke nok for Wolt, der har planer om at cementere sig med hurtiglevering på alt fra dagligvarer til bøger og blomster. Dermed sender udbringningstjenesten Danmark mod en fremtid som kampplads om hastighed.

Foto: PR/Wolt

En halv times levering på lige præcis det, som du har brug for. Hvad enten det er et par pizzaer med en sixpack, børnepanodiler eller varer fra den tur i supermarkedet, du aldrig nåede.

Sådan lyder Wolts store, forkromede plan for fremtiden. Danskerne i de store byer har taget takeaway-tjenesten til sig, og nu satser den finske platformvirksomhed på, at det for mange giver mening at betale sig fra at få leveret langt flere ting hurtigt til hoveddøren.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

Chef i DSB Ejendomsudvikling stopper pludseligt i sit "drømmejob"

Et pludseligt brud med DSB Ejendomsudvikling betyder, at Christian Melgaard må vinke farvel til sit "drømmejob." Trods ærgrelse over at skulle forlade det historiske udviklingsprojekt Jernbanebyen tager han situationen "ret afslappet" og afviser samtidig over for EjendomsWatch, at han skulle være vanskelig at arbejde sammen med.

Læs også

Relaterede