MobilityWatch

Overskuddet steg markant i DHL i andet kvartal

Den tyske post- og logistikkæmpe Deutsche Post DHL Group havde en stærk fremgang på både top- og bundlinje i andet kvartal. Også DHL Global Forwarding, der er en direkte konkurrent til DSV Panalpina, går betydeligt frem.

Foto: Jonas G'ttler/AP/Ritzau Scanpix

Torsdag morgen har tyske Deutsche Post DHL Group sendt et nyt kvartalsregnskab på gaden. De fleste nøgletal er dog kendte, da selskabet allerede i begyndelsen af juli offentliggjorde en del af dem i forbindelse med en opjustering af forventningerne for hele året og frem mod 2023.

Selskabets driftsindtjening (ebit) lander i kvartalet som ventet på 2,1 mia. euro, svarende til lidt over 15 mia. kr., hvilket er en stigning på 128 pct. i forhold til samme periode året før.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

Chef i DSB Ejendomsudvikling stopper pludseligt i sit "drømmejob"

Et pludseligt brud med DSB Ejendomsudvikling betyder, at Christian Melgaard må vinke farvel til sit "drømmejob." Trods ærgrelse over at skulle forlade det historiske udviklingsprojekt Jernbanebyen tager han situationen "ret afslappet" og afviser samtidig over for EjendomsWatch, at han skulle være vanskelig at arbejde sammen med.

Læs også

Relaterede