Deutsche Post vil byde på tysk alkoholtransportør

Der er tale om den tyske logistikkoncern Hillebrand, som Deutsche Post angiveligt skulle være i forhandlinger med om overtagelse.
Foto: Hauke-Christian Dittrich/AP/Ritzau Scanpix
Foto: Hauke-Christian Dittrich/AP/Ritzau Scanpix
AF RITZAU FINANS

Deutsche Post vil tilslutte sig budrunden på den tyske logistikkoncern Hillebrand, der beskæftiger sig med transport af alkohol.

Det oplyser kilder til Bloomberg News.

Deutsche Post er således med i forhandlingerne om overtagelse af alkoholtransportøren Hillebrand fra den nuværende ejer, kapitalfonden Cobepa.

Intet er afgjort omkring den fremtidige ejer, oplyser kilderne. Det kan således også være, at en anden byder ender med at sikre opkøbet.

Hillebrand, der blev stiftet for mere end 175 år siden, har en årlig omsætning på 1,4 mia. euro - svarende til 10,4 mia. kr. - og omkring 2700 ansatte på verdensplan.

Logistikkoncernen blev købt af Cobepa i 2006.

Opkøbets størrelse samt finansiering fremgår ikke. Opkøbet kan dog ifølge Bloomberg News blive Deutsche Posts største, siden selskabet i 2005 opkøbte britiske Exel for omkring 7 mia. dollar.

Hverken Deutsche Post eller Cobepa har ønsket at kommentere rygterne. Det har ikke været muligt for Bloomberg News at få en kommentar fra Hillebrand.

Deutsche Post falder mandag eftermiddag 0,2 pct. til 57,615 euro på børsen i Frankfurt.

Logistikforretningen er et af højdepunkterne for Mærsk-topchef i nyt regnskab – varsler flere opkøb i kommende kvartaler 

Opkøb, storpolitik og direktørudskiftninger: Her er sommerens bedste historier 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også