MobilityWatch

Mærsk-konkurrent vil investere i DFDS-rival

Britanny Ferries har blandt andet været hårdt ramt på passagersiden som følge af coronakrisen, hvorfor en økonomisk genopretning er nødvendig. Det sker nu gennem en investering fra CMA CGM.

Foto: Brittany Ferries

Mærsk-konkurrenten CMA CGM er klar med en pose penge til færgerederiet Brittany Ferries, der konkurrerer med DFDS på Den Engelske Kanal, og som kæmper med at komme ovenpå efter coronakrisen.

Det oplyser det franske shippingselskab CMA CGM i en meddelelse.

Investeringen lyder på 25 mio. euro, som skal bruges til at støtte Britanny Ferries under genopretningen efter coronapandemien, hvor rederiet har været hårdt ramt af faldende passagertal.

Planen er at danne et kommercielt partnerskab, hvor de to selskaber kan hente synergier inden for passager- og varetransport. Det gælder blandt andet på tværs af Den Engelske Kanal, hvor også det danske logistik- og færgeselskab DFDS opererer.

"Partnerskabet vil også danne grobund for, at Brittany Ferries for mere ekspertise inden for fragt og logistik. Det vil hjælpe selskabet med nemmere at tilpasse sig til post-covid-19 trends inden for varetransport, heriblandt uledsagede trailere," lyder det i meddelelsen.

Aktien i DFDS falder tirsdag 0,3 pct. til 365,20 kr.

Britisk logistikkæmpe forventer endnu større problemer fra chaufførmangel  

Mere fra MobilityWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs