MobilityWatch

International udvikler udlejer første 15.000 kvm i ny logistikpark

MG Real Estate har fundet den første udlejer til 80.000 kvm logistikprojekt ved Fredericia. Colliers har rådgivet parterne.

Logistikvirksomheden Godshotel flytter ind i MG Park Fredericia i slutningen af året. | Foto: PR / MG Real Estate

Logistikvirksomheden Godshotel har lejet de første 15.000 kvm i MG Park Fredericia, der er en ny logistikpark i Taulov ved Fredericia. Det oplyser den europæiske ejendomsudvikler bag projektet, MG Real Estate, i en pressemeddelelse.

"Det er glædeligt, at vi nu for alvor kommer i gang med vores satsning i Taulov, og vi byder Godshotel varmt velkommen," udtaler Christopher Thomsen, der ansvarlig for MG Real Estates aktiviteter i Danmark, som også omfatter et logistikprojekt i Greve.

"Vi har fuldt fokus på at udvikle vores lager- og logistikløsninger bedst muligt til markedet og vores kunder, og med en stor efterspørgsel ser det ud til at lykkes fint for os," fortsætter den landeansvarlige.

MG Park Fredericia, der blev anonceret sidste år, forventes at vokse til i alt 80.000 kvm i løbet af de kommende år. I første omgang vil man påbegynde opførelsen af yderligere 18.000 kvm i 2022.

"Trekantområdet har de seneste ti år cementeret sig som et af de helt centrale logistikkraftcentre i Danmark, og derfor er det naturligvis interessant for en forretning som vores at udvikle et projekt som MG Park Fredericia," udtaler Christopher Thomsen.

Erhvervsmægleren Colliers har bistået parterne i processen med at lande lejeaftalen, der træder i kraft i slutningen af året.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie EjendomsWatch)

 

Norsk logistikselskab køber op i Holland

Frode Laursens ejer og tidligere topchef køber halvdelen af køletransportør 

Flexport er milevidt fra sit mål om at erobre plads i toppen af logistikbranchen 

Mere fra MobilityWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs