MobilityWatch

Mærsk ser fortsat stærk efterspørgsel efter containershipping i fjerde kvartal

Logistikkoncernen er optimistisk omkring efterspørgslen efter containershipping i resten af 2021, lyder det i en markedsopdatering.

Foto: Stine Bidstrup/ERH

Mærsk venter, at den stærke efterspørgsel efter containershipping fra Asien til USA og Europa vil fortsætte i resten af året med adskillige ferier herunder Golden Week i Kina samt jul, hvilket skaber sæsonmæssig volumenefterspørgsel.

Det skriver Mærsk i en markedsopdatering for Asien mandag morgen.

Mærsk venter også, at der vil blive ekstra travlt i december, idet kunderne skal have fragtet containere før det kinesiske nytår, der falder 1. februar.

Fortsat stærk efterspørgsel kombineret med netværksforstyrrelser har hæmmet rederiets sejlplaners pålidelighed, skriver Mærsk.

For at forbedre pålideligheden har Mærsk besluttet at justere sejlplanerne, så de matcher de faktiske tidspunkt, sejladsen indledes.

Mærsk har øget sin strøm af tomme containere til havne i Asien, og investeret i nye containere for at have nok på lager til fjerde kvartal, hvor tilgængeligheden af tomme containere fortsat ventes at være stram.

International udvikler udlejer første 15.000 kvm i ny logistikpark

Esbjerg Havn udvider for en halv milliard 

Mere fra MobilityWatch

Easyjet flyver fortsat med underskud

Omsætningen stiger, men lavprisflyselskabet indkasserer nyt underskud. Selskabet oplever dog, at de rejsende vender tilbage og har solgt en betydelig del af de fremtidige bookinger for tredje kvartal.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs