DFDS udvider ordren på eldrevne lastbiler fra Volvo med 25

Den danske rederi- og logistikkoncern køber yderligere 25 ellastbiler hos Volvo, som tidligere har fået ordre fra DFDS på 100 styks.
Foto: PR / DFDS
Foto: PR / DFDS
AF MARKETWIRE

DFDS har udvidet sin bestilling af eldrevne lastbiler fra Volvo med yderligere 25, der skal hjælpe rederi- og logistikkoncernen med at nå sine bæredygtighedsmål til 2030.

Det skriver DFDS i en pressemeddelelse.

I oktober bestilte DFDS 100 el-lastbiler fra Volvo med levering i 4. kvartal af 2022. Den bestilling er nu udvidet med yderligere 25 lastbiler, der ventes leveret i løbet af 2023.

"Grønne transportløsninger er allerede i høj kurs blandt kunderne, og vores partnerskab med Volvo Trucks gør det muligt for DFDS at imødekomme den interesse. Grønne investeringer i den tunge transportsektor er en forudsætning for at nå de begrænsninger i CO2-udledningen, der er nødvendige for DFDS, kunder og samfundet," siger Niklas Andersson, der er direktør med ansvar for logistikdivisionen i DFDS, i meddelelsen.

Lastbilerne vil blive indsat på ruter i DFDS' logistiknetværk på tværs af Europa, fremgår det.

Indsættelsen af de eldrevne lastbiler er et af flere tiltag af DFDS' tiltag for at begrænse sin CO2-udledning med 45 pct. i 2030.

DFDS bestiller 100 eldrevne lastbiler 

DFDS modsiger transportminister i spørgsmål om støtte: Staten skal tage en del af omkostningerne 

Flaskehalse påvirkede fragtmængderne hos DFDS i oktober 

DFDS opkøber svensk logistikvirksomhed 

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også