MobilityWatch

Kaotisk fragtmarked har sat gang i en "fundamental omtænkning" i logistik

De vilde tilstande i transportsektoren i 2021 sætter yderligere damp under et logistikmarked i forvandling. "Vi står over for nye dynamikker hver dag," siger logistikselskabet Dachsers COO for Air & Sea Logistics i et interview med ShippingWatch.

Edoardo Podestá er COO for Air & Sea Logistics hos tyske Dachser. Han beskriver det rødglødende logistikmarked som "en udfordring for den globale økonomi. Vi er alle i samme båd." | Foto: Dachser

De seneste 12 måneder har skabt helt nye markedsvilkår for logistikselskaberne og speditørerne, der skal finde plads til kundernes varer på de få containerskibe, der er tilgængelige.

Hos det store tyske logistikselskab Dachser beskriver Edoardo Podestá, COO for Air & Sea Logistics, det udfordrende marked som en skelsættende tid, der sætter logistikselskabernes rolle i perspektiv.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinkede

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinkede op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Muligt strejkekaos lurer i USA's travle havne

Forhandlingerne er indledt mellem containerrederier og havnearbejderne, men Mærsk-chef vurderer, at der ikke når at komme en ny aftale i hus, inden den nuværende udløber. Det giver frygt for strejkekaos.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs