MobilityWatch

Dansk Erhverv ønsker fokus på særligt to vejforbindelser i infrastrukturforhandlinger

Især to trafikpulsårer trænger til en overhaling, når politikerne skal dele penge ud til projekter i infrastrukturforhandlinger, mener Dansk Erhvervs topchef, Brian Mikkelsen.

Brian Mikkelsen, topchef i Dansk Erhverv | Foto: PR/Dansk Erhverv

Politikerne forhandler for tiden om regeringens udspil til en infrastrukturplan til et trecifret milliardbeløb, og her er der særligt to vejprojekter, som de bør være opmærksomme på.

Det skriver Dansk Erhvervs adm. direktør, Brian Mikkelsen, i et indlæg i Børsen.

Der er tale om Hillerødmotorvejens forlængelse og Frederikssundmotorvejens færdiggørelse, som vil gavne både pendlere og virksomheder, lyder det fra lobbychefen.

"Herfra er opfordringen klar: Lad os nu få anlagt den nødvendige infrastruktur – både når det gælder Hillerødmotorvejens forlængelse og Frederikssundmotorvejens færdiggørelse, og lad os sikre, at begge de nordsjællandske motorveje er højt prioriteret i den endelige aftale og dermed anlægges allerede i de førstkommende år," skriver han blandt andet.

Erhvervspakke på vej til turismen vil også gavne den offentlige transport

Lufthavnschef savner fokus på luftfart i infrastrukturplan 

Mere fra MobilityWatch

Debat: Ro om afgifterne er afgørende for grøn omstilling

Den grønne omstilling af transportsektoren går nu hurtigere, end de fleste havde forestillet sig. Politikernes opgave i den kommende valgperiode er derfor at sikre fortsat ro om afgifterne, skriver direktør i Autobranchen Danmark i MobilityWatchs debatserie op til valget.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs