MobilityWatch

Hverdagen efter corona kan byde på mindre kontorplads hos Atkins

Dagligdagen under coronakrisen er på mange måder gået let for rådgivningsfirmaet Atkins, hvor langt de fleste ansatte har fået appetit på mere hjemmearbejde. Derfor skal selskabet ifølge topchefen overveje, om der er behov for mindre kontorplads på sigt.

Eva Rindom, adm. direktør i Atkins Danmark | Foto: Atkins Danmark/PR

Selskabet Atkins, som arbejder med rådgivning inden for især infrastruktur, var på mange måder godt forberedt, da coronakrisen ramte Danmark sidste forår.

It-strukturen var på plads, så det ikke var nogen større udfordring for de omkring 400 ansatte at arbejde fra privaten. Siden er en stor del af de ansatte blevet så glade for hjemmearbejdet, at det fremover ser ud til, at der ikke bliver behov for helt så mange kontorkvadratmeter hos selskabet i Ørestaden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

Chef i DSB Ejendomsudvikling stopper pludseligt i sit "drømmejob"

Et pludseligt brud med DSB Ejendomsudvikling betyder, at Christian Melgaard må vinke farvel til sit "drømmejob." Trods ærgrelse over at skulle forlade det historiske udviklingsprojekt Jernbanebyen tager han situationen "ret afslappet" og afviser samtidig over for EjendomsWatch, at han skulle være vanskelig at arbejde sammen med.

Læs også

Relaterede