MobilityWatch

Nye flyselskaber lander i jyske lufthavne

To selskaber, der begge er en del af Lufthansa-koncernen, kommer fremover til at flyve til og fra henholdsvis Billund og Aarhus.

Foto: Arnd Wiegmann/Reuters/Ritzau Scanpix

I både Billund og Aarhus har lufthavnene, der er i direkte konkurrence med hinanden om at forbinde vestdanskerne med resten af verden, i juli måned kunnet byde velkommen til nye flyselskaber, skriver Børsen.

I Billund Lufthavn blev der i starten af juli offentliggjort den første rute af schweiziske Swiss, som indgår i Lufthansa-koncernen, til Zürich.

“Flyene mellem Billund-Zürich kommer til at have fyldte fly frem og tilbage med både erhvervs- og fritidsrejsende. Det ser vi meget frem til," fortæller Jan Hessellund, adm. direktør i Billund Lufthavn, til Børsen.

Kort efter kunne også Aarhus løfte sløret for et nytilkomment flyselskab fra Lufthansa-koncernen, italienske Air Dolomiti, der med start fra 9. juli åbnede en rute mellem Aarhus og tyske München.

Som MobilityWatch har beskrevet, har Aarhus Lufthavn også for nylig budt rejseselskabet Spies tilbage i lufthavnen efter syv års fravær, når de til vinter sender chartergæster til Gran Canaria med selskabet Great Dane Airlines.

”Vi oplever en stigende interesse for ferierejser ud af Aarhus Airport, og vi har store ambitioner om at geare op for charterturismen med det helt rigtige mix af sol- og vinterdestinationer," udtalte Nicolai Krøyer, adm. direktør i Aarhus Lufthavn, i den forbindelse i en pressemeddelelse.

Varm feriedestination bliver føjet til Aarhus Lufthavn

Provinslufthavne ramt af massive tab: Nu tror de på hurtigt comeback 

Mere fra MobilityWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs