MobilityWatch

Varm feriedestination bliver føjet til Aarhus Lufthavn

Fra den 22. december skal Great Dane Airlines betjene en ny rute mellem Aarhus Lufthavn og den spanske ø Gran Canaria.

Great Dane Airlines | Foto: PR/Great Dane Airlines

To dage inden juleaften åbner Spies Rejser en rute fra Aarhus Lufthavn til Gran Canaria for første gang i syv år.

Ruten vil blive betjent frem til den 13. april og fløjet af flyselskabet Great Dane Airlines, fremgår det i en pressemeddelelse fra den østjyske lufthavn.

”Vi oplever en stigende interesse for ferierejser ud af Aarhus Airport, og vi har store ambitioner om at geare op for charterturismen med det helt rigtige mix af sol- og vinterdestinationer," udtaler Nicolai Krøyer, adm. direktør i Aarhus Lufthavn, i pressemeddelelsen og tilføjer:

"Det er godt set af Spies at lægge ud med De Kanariske Øer. Gran Canaria er i Top-10 på østjydernes hitliste over rejsemål, og jeg er sikker på, at ruten vil blive varmt modtaget. Vi er begejstrede over det nye samarbejde med Spies og ser frem til at tage feriekataloget i Østjylland til nye højder i fællesskab."

For Spies Rejser har man set muligheder i at arrangere rejser fra Aarhus Lufthavn, da det giver adgang til flere kundesegmenter i Jylland.

”Vi er utroligt glade for, at vi nu kan føje Aarhus Airport til vores afrejselufthavne i Danmark. Det betyder, at vi nu flyver fra seks lufthavne. Med nærheden til Danmarks næststørste by har Aarhus Airport en betydningsfuld rækkevidde til et stort gæstepotentiale i Jylland, og det er naturligvis attraktivt for os som rejsebureau. Vi ser meget frem til at udvikle samarbejdet med Aarhus Airport over de næste sæsoner," udtaler Jan Vendelbo, adm. direktør i Spies Rejser, i meddelelsen.

Europæisk flybranche får hug efter øgede restriktioner

Direktør forlader Bornholms Lufthavn  

Mere fra MobilityWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs