Drama på sjællandsk motorvej: Danske Fragtmænd-chauffør stoppede spøgelsesbilist

Ved at sætte sin lastbil på tværs på en motorvejsudfletning på Kalundborgmotorvejen stoppede en lastbilchauffør en spøgelsesbilist en sen nattetime.
En chauffør for Slagelse-baserede HLS Fragt, der er knyttet til Danske Fragtmænd, stoppede natten til onsdag en spøgelsesbilist. | Foto: Esben Nielsen
En chauffør for Slagelse-baserede HLS Fragt, der er knyttet til Danske Fragtmænd, stoppede natten til onsdag en spøgelsesbilist. | Foto: Esben Nielsen

I motorvejskrydset mellem Holbæk og Kirke Sonnerup holdt en chauffør fra Danske Fragtmænd på tværs natten til onsdag for på den måde at stoppe en spøgelsesbilist.

Det skriver Sjællandske.

"Lastbilchaufføren havde set, at der var en bil på vej i den forkerte retning, så han tænker hurtigt og får stillet sin lastbil på tværs af motorvejen, tænder alle de gule blink og sætter masser af lys på. Og det reagerer spøgelsesbilisten, der heldigvis kører med lav hastighed, på og standser uden at ramme lastbilen," lyder beskrivelsen af forløbet fra Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi, til avisen.

På Linkedin har Danske Fragtmænd også rosende vendinger klar til dagens mand i skysovs.

"Det er ikke nogen hemmelighed, at vi er stolte af vores chauffører. Nogle gange er der dog særlige årsager til det. Vi oplever nemlig til tider, at en af vores chauffører gør mere end bare deres job og har gjort en god gerning på deres ture. Dette skete også i nat, hvor en af vores chauffører hos HLS Fragt fra Slagelse har været med til at afværge en farlig situation, da han opdagede en spøgelsesbilist på Kalundborg- og Holbækmotorvejen," lyder det i et opslag.

Spøgelsesbilisten viste sig ifølge Sjællandske at være en 79-årig mand, som formodentlig ikke var klar over, hvor han kørte.

Kommunale interesseorganisationer frygter skæv udrulning af ladestandere 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også