MobilityWatch

Nyt jysk samarbejde vil sælge PTX-anlæg som pakkeløsninger

Tre esbjergensiske virksomheder ser stort potentiale i fremtidens PTX-marked og er derfor gået sammen om at tilbyde PTX-pakkeløsninger.

Fra venstre mod højre: Christian Juel Adamsen, Peter Harbo, Niels G. Langerhuus, Rune Værndal, Tonny Klein, Martin Krøyer | Foto: PR / A2X

De tre selskaber Juel + Krøyer, Hytor og Sub-C Partner vil have del i fremtidens PTX-marked. Virksomhederne er derfor gået sammen i et samarbejde, de kalder A2X, hvor de vil forene deres kompetencer og tilbyde en one-stop-løsning til opførsel af PTX-anlæg.

Helt konkret vil A2X bygge procesanlæg til PTX-industrien, hvor A2X tilbyder en turn key-løsning. Det betyder, at A2X tilbyder en løsning, hvor de står for alt lige fra ide til vedligehold, når anlægget er i drift.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinkede

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinkede op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Muligt strejkekaos lurer i USA's travle havne

Forhandlingerne er indledt mellem containerrederier og havnearbejderne, men Mærsk-chef vurderer, at der ikke når at komme en ny aftale i hus, inden den nuværende udløber. Det giver frygt for strejkekaos.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs